Direct een afspraak maken
Nieuwsbrief ontvangen

Koopman Assurantiën bundelt krachten.


Een unieke gebeurtenis in de Nederlandse assurantiewereld: met vijftien collega-financieel dienstverleners* én Licent, de coöperatie waar we al jaren lid van zijn en waar we elkaar van kennen, gaan we meer en intensiever samenwerken. Dat doen we door samen te gaan in een nieuwe organisatie, met een gezamenlijk gedragen visie waarin het klant- en medewerkersbelang voorop staat. Niet eerder verenigden zoveel onafhankelijke financiële dienstverleners zich met de nadrukkelijke wens vast te houden aan vertrouwde normen en waarden. Aan persoonlijke aandacht voor klanten en aan kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij klanten zijn georganiseerd, in lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen. 

Koopman Assurantiën blijft Koopman Assurantiën
Door samen te gaan, staan we sterker. Met onze nieuwe collega’s blijven we de meest mensgerichte financiële dienstverlener van Nederland. Samen zijn we een top-25 speler in de financiële adviessector. Ons doel is en blijft klanten helpen bij het maken van financieel goede keuzes. Dat doen we ook na vandaag onder onze eigen naam. Koopman Assurantiën blijft Koopman Assurantiën. We zijn en blijven geworteld in de samenleving waarin we wonen en werken. Klanten zullen weinig van ons samengaan merken en houden hun vaste contactpersoon. Op termijn kunnen klanten wel een uitbreiding van onze dienstverlening verwachten. Kijk voor meer informatie op www.metdekrachtvanverbinding.n.... Dat is de kracht van onze verbinding! Daar geloven wij in en daar gaan wij voor. Met gepaste trots dat wij dit met elkaar tot stand hebben gebracht. 

Open voor samenwerking
Ben je eigenaar van een assurantiekantoor en herken je je in onze drijfveren? Sluit je bij ons aan! Je bent van harte welkom. Samen staan wij sterker!

*De organisaties met wie wij samengaan zijn:

  1. Asbroek Adviesgroep
  2. Baartman Assurantiën
  3. Baksteen en Pul
  4. Berends & Slump | Bankzaken – Hypotheken – Verzekeringen
  5. Boks Beijer Wij Verzekeren
  6. De Bedrijfsverzekeraar
  7. De Croes Adviesgroep
  8. Deterink Financieel Advies
  9. Dommerholt & Ten Brinke
  10. Kok Advies
  11. Krabbe Assurantiën
  12. Scharenborg Beltrum
  13. Steentjes Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken
  14. Twentehuis Financieel
  15. Velthuis Assurantiën
  16. Licent