Direct een afspraak maken
Nieuwsbrief ontvangen

Second opinion

Verzekeren is bijblijven. Als uw huis, gezin of bedrijf groeit, moet uw verzekering daar in mee. Twijfelt u of uw verzekering alles nog dekt? Betaalt u misschien te veel premie? En hoe zit het eigenlijk met uw oude dag? Of de hypotheek?

Vraag gerust een second opinion aan. Ook als u nog geen klant bij ons bent.

Wij scheiden graag voor u de appels van de peren. We kijken kritisch naar uw combinatie van lenen, sparen en misschien ook beleggen. Als u daarna wordt benaderd met verleidelijke financiële aanbiedingen, of op een borrel verhalen over financiën hoort, weet u precies waar u staat.

Bent u ondernemer en tevreden over uw assurantie-adviseur, maar wilt u graag een grondige objectieve risicoanalyse van uw bedrijf? Neem ook dan contact met ons op. Bij Koopman kijken we op maat naar uw vraag en uw situatie.

Direct een afspraak maken

Verzekeren is mensenwerk

Als het om uw financiën gaat, wilt u zekerheid. Volkomen terecht. Ook wij slapen beter als u niet wakker ligt over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen. Daarom zien wij u graag bij ons aan de balie. We bezoeken onze klanten regelmatig en we bellen veel.

Dat gaat een stuk beter als we u kennen.

Met sommige van onze klanten trekken wij al een leven lang op. Dat schept een band. Natuurlijk is ons bedrijf hypermodern en digitaal ingericht. Dat hebben we uiteraard op orde. Maar als uw auto in de kreukels ligt of uw bedrijfshal in brand staat, willen we er graag persoonlijk voor u zijn. Eén telefoontje en we zetten alles voor u in werking.

Wij houden van ouderwetse, persoonlijke service.

Direct een afspraak maken

Meer dan 70 jaar ambitie

Wie de historie ons bedrijf kent, snapt dat betrokkenheid, persoonlijk contact en het vizier op de toekomst tot in het DNA van Koopman Assurantiën is verankerd.

Hein Koopman trekt de stoute schoenen aan

Krap een jaar na de bevrijding van ons land blikte onze oprichter, de toen 24-jarige Albergernaar Hein Koopman, energiek en vol ambitie naar de toekomst. Op een mooie lentedag trok hij de stoute schoenen èn zijn beste pak aan. Met zijn diploma's onder de arm toog hij naar Hengelo, wat in die tijd nog vele uren in beslag nam. Aangekomen bij het handelsregister, ontvouwde hij zijn plannen. Op 1 mei 1946 zette Hein zijn handtekening onder de formele registratie van Assurantiekantoor H.H. Koopman te Albergen en was de oprichting van ons mooie bedrijf een feit.

Hard werken en hechte contacten

Hein verkocht eerst verzekeringen vanuit huis. Hij werkte hard en vol overtuiging. Als rasechte Albergenaar onderhield hij hechte contacten met de mensen uit zijn omgeving. Zo ontstond heel natuurlijk onze steeds uitbreidende klantenkring. Met een uitbreidend gezin en bedrijf werd het kantoor aan huis al snel te krap. Het bleek echter niet zo eenvoudig om vlak na de oorlog een geschikte locatie te vinden. Zeven jaar later lukte het Hein om ondanks de woningnood, een geschikt pand te vinden. Vol trots verhuisden we naar de Hoofdstraat, waar we tot in 2016 zijn gebleven.

Leiding overgedragen

Aan de hoofdstraat groeide ons bedrijf gestaag door. Eén voor één werden medewerkers aangenomen en ingewerkt in de warme, betrokken werkwijze van onze oprichter. De klantenkring werd steeds regionaler en ook de klanten van het eerste uur bleven. Net als hun kinderen en opvolgers. Om de groei in goede banen te leiden, zijn Henri Koopman (zoon van Hein) en zijn zwager Jan Welberg toegetreden tot de directie. Op zijn 65e kon Hein met gepaste trots en tevredenheid de volledige leiding en het eigendom aan Henri en Jan overdragen. Inmiddels werkten er 17 medewerkers.

Vernieuwing, groei en overname
In de jaren daarna bleven we groeien, het productportfolio ontwikkelen en het management vernieuwen. In 2004 stapte onze huidige directeur Frank Koopman vanuit de buitendienst in de directie. Frank volgde Jan op en nam na een aantal jaren ook zijn aandelen over. In 2008 namen we ook Assurantiekantoor Van der Weij Reekers uit Almelo -met alle activiteiten en medewerkers- over. In 2011, het jaar van ons 65-jarig bestaan, nam ook Henri afscheid van ons bedrijf. Hij droeg zijn aandelen over aan Gerbin van Beesten. Sinds 2011 voeren Frank en Gerbin samen de directie.

Betrokkenheid blijft de norm

Met Frank en Gerbin aan het roer is de cultuur van onze oprichter Hein Koopman nog steeds springlevend. Met continu oprukkende digitalisering en strakkere wetgeving is het wel een andere tijd, maar we willen onze klanten nog steeds graag kennen. Even binnenlopen of een telefoontje doen past gewoon bij ons. Misschien wel daarom, groeien we ook nog steeds. In 2016 kon een tweede verhuizing dan ook niet uitblijven. Wie in Albergen nu richting Almelo of Zenderen rijdt, ziet ons hypermoderne kantoor in één oogopslag aan de Zandhuisweg 2, pal naast de rotonde. Uiteraard in Albergen. Qua medewerkers gaan we nu naar de 30. En net als Hein, kijken we energiek en vol ambitie naar de toekomst.

Direct een afspraak maken

Graag stellen we ons even voor

Anne Arendsen

pensioen
mail

Bjorn Diks

schadebehandeling
mail

Bob Bleijleven

Relatiebeheerder zakelijk
mail

Ellen Koopmans

Relatiebeheerder particulier
mail

Ellen Leemhuis

relatiebeheerder zakelijk
mail

Ellen van Leijenhorst

medewerker back office
mail

Eric Pouwels

buitendienst / hypotheken
mail

Erik Hoek

schadebehandeling
mail

Esther ten Bos

relatiebeheerder agrarisch / hypotheken
mail

Esther ter Haar

relatiebeheerder particulier
mail

Fabian Harperink

relatiebeheerder zakelijk
mail

Frank Koopman

directie / buitendienst
mail

Gerbin van Beesten

directie / buitendienst
mail

Herjanne Bos

relatiebeheerder zakelijk
mail

Ingo Meijer

relatiebeheerder zakelijk
mail

Maaike van Barneveld

kantoorleider
mail

Marieke Molendijk

relatiebeheerder zakelijk
mail

Mariet Busscher

relatiebeheerder particulier
mail

Martine Lansink

relatiebeheerder particulier
mail

Melanie Jansen

polisadministratie
mail

Mirjam Oude Smeijers

financiële en polisadministratie
mail

Nancy Oude Avenhuis

telefoniste
mail

Nicole Leus

polisadministratie
mail

Nicole Hutten

relatiebeheerder zakelijk
mail

Othis Lansink

buitendienst
mail

Peter van Deth

Relatiebeheerder particulier
mail

Sander Habing

Financieel Adviseur
mail

Ursela Alberink

polisadministratie
mail